Good morning sunshine

Nå har jeg akkurat stått opp og spist en deilig frokost. Jeg følte for å lage noe litt mer eksklusivt enn bare brødskiver. Jeg lagde stekt egg, banan med peanøttsmør (jeg vet det ser litt ekkelt ut, men det er veldig godt), og druer. Jeg drakk også et glass melk ved siden av. 

I går var jeg i Bogstadveien med en av vennene mine, så jeg kommer til å legge ut innkjøp derfra hvis dere har lyst. Jeg er litt usikker på hva jeg skal finne på i dag, men jeg kommer nok for det meste til å ta bilder, og blogge. Jeg sa til meg selv i går at jeg skulle ta en joggetur i dag, men det regner veldig så vi får se om det blir litt bedre vær utover dagen. Dette var jo mitt første innlegg og jeg holdt meg vel ikke egentlig til temaet, må bare prøve meg frem. Her er noen bilder jeg tok av frokosten min.

 

 

Håper dere likte innlegget, så snakkes vi sener i dag!

 

2 kommentarer

mnee

12.08.2014 kl.10:24

Nam det såg kjempe godt ut :) håper du får en fin dag, hadde vore kosleg med en kommentar tilbake :)

Siri - foto og hverdag

12.08.2014 kl.12:04

god morgen :)

Skriv en ny kommentar

Hermine Victoria

Hermine Victoria

14, Oslo

Jeg bruker mye tid på mote og skjønnhet, så det er det denne bloggen skal inneholde. Jeg kommer også til og skrive litt om hverdag og andre ting. Det er bare å legge igjen en kommentar hvis det er noe dere lurer på!

Kategorier

Arkiv

hits