Sommerferie

Hei, alle sammen! Jeg har bestemt meg for å drive med blogging denne sommeren. Jeg har ikke orket å prioritere blogging, med tanke på skole, tentamen og andre småting. Derfor har jeg tenkt til å prioritere blogging, nå som jeg har fri i ca. 2 måneder.

I går var det siste skoledag noe som var både trist og deilig. Det er veldig deilig å tenke på at jeg har fri i nesten 2 måneder, og at jeg kan gjøre nesten hva jeg vil. det er mindre enn ti dager til jeg drar på ferie til Palma, som ligger i Spania. Jeg gleder meg skikkelig til å komme til et varmere sted å bare slappe av, shoppe, spise god mat, og selvfølgelig bli brun. 

i dag har jeg vært på hytta og bare slappet av. Jeg tok noen bilder med telefonen, og slenger dem med i dette innlegget sånn at det ikke skal bli så kjedelig. håper dere liker det <3Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hermine Victoria

Hermine Victoria

14, Oslo

Jeg bruker mye tid på mote og skjønnhet, så det er det denne bloggen skal inneholde. Jeg kommer også til og skrive litt om hverdag og andre ting. Det er bare å legge igjen en kommentar hvis det er noe dere lurer på!

Kategorier

Arkiv

hits